torsdag 18 april 2013

All you need is love

Äntligen!!
Nu får jag Äntligen skriva mitt efterlängtade blogg-inlägg ifrån min nya fina dator!
Förra fredagen åkte Mamma och jag till Linköping, och vi började dagens äventyr med att åka till NetOnNet.
Väl där så lämnade jag fram min dator och berättade om allt strul, frågade om det inte var möjligt att få byta ut datorn mot en ny likadan om dom hade någon inne, "det har vi, och det kan vi göra, dröj ett ögonblick så ska jag bara gå och hämta den åt dig"
Taaaaaaack!!

Sen tuffade vi vidare till IKEA där det stod Shopping på listan!!
And Oh Boy va mamma shoppade loss!! Nattduksbord, soffbord, lampor tv-bänk osv osv osv, och Guuud så fint det blev i deras sommarstuga med alla saker!
Jag hittade sänglamporna som dom nu har, och hon var väldigt skeptiskt till en början, ända fram till kassan och säkerligen ända fram tills hon fick upp dom i sovrummet. Sen gav hon sig och höll med om att dom passade väldigt bra!
Hon var rädd för att det skulle vara för stora lampskärmar, men jag sa åt henne att det bara är fint till nattduksbord.
Och visst blev det fint!!
Även jag som hittade vardagsrumsbordet och förälskade mig helt i det, vilket mamma också verkade göra, och den passade in väldigt bra till deras rum och det är nästan att jag önska att jag bodde där ute nu!
Själv hittade jag också en hel del fina saker!
Sängstomme, tavelhyllor, gardiner, ljus och annat småplock!
lite oroliga var vi för att inte allt skulle få plats i bilen, men det gick i preciiiis in! Vilket gjorde både mamma och mig väldigt glada
Sen åkte vi hem och lämnade av mina saker hos mig, så följde jag med mamma till Kungsgatan, där jag hämtade ut mitt recept för Gardasil.

Traskade hem själv och började plocka upp mina nya saker. Cissi kom förbi och bosatte sig i soffan medan jag började sätta ihop sängen.
När jag var klar var det bara att vänta på att männen skulle komma så dom kunde lyfta i madrasserna i stommen, och Vips så hade jag en superfin säng!!


Sen var det rollspel som stod på schemat, och det gick bra, ett par missöden bara men ingen dog iaf...
Så med andra ord hade jag en av mina Bättre dagar på länge!! Dvs att allt bara flöt på hur bra som helst!

Lördag, och det var middag med Micke, Cissi och Jocke, mycket trevligt och mycket gott! Sen gick Micke och jag vidare till hans vän som hade förfest där vi drack lite mer vin innan det var dags för utgång, Pop Orange!! Där mötte vi herr Finn, Krangen och ett helt gäng med trevliga människor, och Såå kul hade jag det iaf!
Söndagen bestod bara av soffa och serier.

Måndag- jobb, efter jobbet kom Cissi hem till mig, vi kollade på tv, och slutade med att jag somnade i soffan, vaknade missinassen och tog med mig fröken till sängen där iaf jag somnade gott om, men Cissi hade visst haft svårare för det och under natten förflyttat sig till soffan där hon till slut somnade om igen.
Tisdag!!
Efter jobbet kom Micke hem till mig, och jag satte honom Genast i arbete, nu skulle mina hyllor upp och gardiner!
Och såå fint det blev!! Jag är så supernöjd! Tack så mycket Min finaste snällaste bästaste Norrlänning-puss-

Så nu idag, torsdag, ska jag storstäda hela lägenheten och göra det fint även runt om mina nya hyllor, och sen försöka hålla det tills söndag då hela tjocka släkten kommer hem till mig, Robban fyller ju 30 år och då är det Kalas!!
Smörgåstårta, saft och kakor!!
Men för att dom ska få lov att komma, måste jag NU börja med städningen

Inga kommentarer: