söndag 8 september 2013

No finer place for sure, downtown everything's waiting for you

Ja! Då har vi varit här ett par dagar nu då! Och vad har hänt!? Jo, massor!! Men för att dra det lite kortfattat...

I torsdags så skulle vi ha en shopping-dag, och det är då jag inser att utan kvinnligt sällskap är jag Värdelös på att shoppa! Jag hittade nästintill ingenting!! Hur det kan hända i en stad som denna är oförståeligt! Men kom hem med en pyjamas och två typ spets BH-ar... Suck...

På kvällen var det i alla fall dags för konsert! Så vi åkte ner downtown där vi käkade och laddade för spelningen! Förbandet hette Light asylum- och var faktiskt Helt Ok! Krang fick träffa sångerskan, och fick en bild med henne, han var överlycklig! Sen va de dags för riktiga bandet The Mission, som också va rätt bra! Men man kom döv ut när spelningen var klar!



Igår, fredag, va de museum! Började med American Museum of Natural History! Hur stort som helt och jättekul att strosa runt i! Sen gick vi till MoMA- Museum of Modern Art... Och det var bara konst(igt)! Haha, Krang gillade inte alls det skämtet, hoppas ni uppskattar det mer!

På kvällen åkte vi ner downtown igen och gick på Comedy Club! Det var jätteroligt! Tyvärr blev det en Cosmopolitan för mycket för min del, så vi åkte hem och sov när det var klart! Idag, lördag, har vi varit i Central Park nästintill hela dagen! Gick parken runt, samt på deras Zoo som också ligger i parken! Vad kvällen har att erbjuda vet vi inte än, men det blir nog något skapligt lugnt!


No finer place for sure, downtown Everything's waiting for you

Inga kommentarer: