onsdag 15 december 2010

Raindrops keep fallin' on my head

Igår slog det mig, jag låg i sängen och pratade med joel som tittade på tv, jag hade precis tagit ur mina linser och hade glasögon på mig.
Om rätt så exakt en månad, på kvällen innan jag ska lägga mig, eller på morgonen precis när jag vaknar, kommer jag (förhoppningsvis) se! Utan linser, Utan glasögon!!

Jag har fått en tid för fs- lasik operation den 10/1-11 ( Pappa jag har glömt att ringa dig! om jag inte kommer ihåg att ringa dig ikväll får du gärna ringa så fort du läst här! )
Jag är sjukt nervös, saker som kan gå fel, pengar som går förlorade, jag vet inte vad, men jag hoppas på det bästa!
Det skulle vara så skönt att slippa linser, glasögon, och bara kunna få se!

Men!! Innan man hoppar av skräck och glädje, förundersökningen gick ju bra, därför är en tid bokad, så när jag kommer på måndagen den 10/1-11 så ska jag träffa läkare, och säger han Nej, så blir det inget.

Så man får vänta lite till.

Häromdagen var det julbak hos sandra! Joel, Sandra, Cicci och jag baka pepparkakor, eller mest sandra och joel, men det va trevligt, tycker att mina pepparkakor vart finast, men ändå! dom andra va inte så pjåkiga dom heller!!
Julafton om en vecka, har inte köpt en enda julklapp och har ingen aning om vad jag ska köpa till någon! Så mina kära! Säg vad jag ska köpa till er så fixar jag det!

Jobbajobbajobba resten av dagen, längtar hem...
Laters

' B.J Thomas - Raindrops keep fallin' on my head '

1 kommentar:

nataber sa...

saknar dig sara! hoppas lasergrejen går asbra! puss å god jul i förskott!!!