onsdag 12 januari 2011

I see trees of green, red roses too

Det känns såå Konstigt, och underbart!
Innan man går och lägger sig, " Just det linserna!! " sen kommer man på sig själv... "just det, jag har inga på mig"
På morgonen... "fan stress... måste få in linserna" sätter på tv;n och kommer på sig själv "Just det... Det behövs inte! "
Det känns lite grusigt i ögonen, men det är ju också bara två dagar efter operationen.
och den gick bra, bedövningsdropparna som skulle svida som fään, kändes inte alls, det va lite obehagligt att ligga under lampor och maskiner, men det va bara att andas, och titta på det gröna ljuset. Mycket riktigt så svartna det för ögat när hornhittat lyftes bort med en sugpropp (!!) och sen va de all fokus på ett rött ljus. Lukta bränt hår när de lasrade ögat och sen var det klart och det va dags för andra ögat.

Efter allt va klart fick jag ligga i ett vilorum, joel och mamma kom in, tog kort när jag låg där, först var jag helt bedövad runt ögonen (men jag kunde se suddigt men ändå skarpt så fort operationen va klar) och sköterskan sa att om 20 minuter kommer det börja svida och rinna tårar. Och bannemig det gjorde det och Ont som satan!
Sen va de kontroll, och det såg bra ut och mamma och joel ledde mig till bilen. Väl hemma fick joel släcka ner och sitta tyst i min lägenhet för att så fort han prata koncentrerade jag mig och mådde illa av smärtan.
men 4 timmar senare, (som kändes som en halv evighet och lite mer i helvetet) då satt jag med en lampa tänd och pratade på.
Sen kändes det bara bättre och bättre och sen nu är det så bra som det kan bli, typ.... lite suddigt och ljuskänslig och grusigt i ögonen, men ögondroppar har jag allt!

Mamma som passa på att fota mig när jag börja må som värst så klart ;




' I see trees of green, red roses too...

Louis Armstrong - What a wonderful World '

1 kommentar:

nataber sa...

ååååh låter läskigt men vad skönt att det gick bra å att du slipper linser! coolt! å jag ser även att du skaffat en kille, nu är det alldeles för länge sen vi sågs sara, det får vi ta tag i så vi kan skvallra lite. all kärlek! PUSS